Stan Derix

Webdeveloper & designer

Hey! Ik ben Stan Derix – een web developer en designer, gefocust op het maken van moderne en gebruiksvriendelijke websites en applicaties.

Over mij

Sinds ik bijna 6 jaar geleden aan mijn reis als webdeveloper ben begonnen, heb ik al veel verschillende bedrijven geholpen met het creëren van inclusieve, effectieve en impactvolle digitale producten. Momenteel volg ik de HBO studie Informatie op Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Daar heb ik al vele mooie en leerzame projecten uitgevoerd voor onder ander het van Gogh nationaal park en Avanade.
Naast mijn studie ben ik sinds 2017 ook werkzaam bij online marketing bureau Juist. Daar heb ik meegeholpen bij de ontwikkeling van websites voor onder andere Vanderlande, De Leijgraaf en Vivent.

Er is niets dat ik leuker vind dan het ontwerpen en ontwikkelen van goede websites voor aardige mensen. Het is echt zo simpel.
Ik ben een leergierig en enthousiast persoon die het ontzettend leuk vind om samen met jou tot een prachtige oplossing te komen om je bedrijf of startup verder te helpen.

Als je een project of idee hebt waaraan je graag met mij zou willen werken, neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Laten we samenwerken
info@standerix.nl

Persoonlijk werk & projecten

Bekijk al mijn projecten

View Case
Webshop

Puur voor mij

View Case
Website

van Heugten Tegels

View Case
Website

Van Tiel Haarden

View Case
Webshop

Bevobrok

View Case
Webshop

De Haardenshop

View Case
Website

VANOS Slaapsystemen

Ervaring

Meer dan 6 jaar ervaring als webdeveloper

feb 2016 — heden

Eigenaar van Stan Derix Webdevelopment

nov 2017 — heden

Webdeveloper bij Juist BV.

sep 2018 — heden

HBO opleiding Informatica

sep 2015 — jul 2018

MBO opleiding applicatie ontwikkelaar

Dus, wat zeg je ervan?

Een koffietje doen? contact