Mijn diensten

Unieke, echt responsieve en functionele websites die indruk maken .

Ik geloof in de schoonheid van eenvoud en zijn kracht. Ik ben van mening dat vereenvoudiging dient om het overbodige te elimineren en ervoor te zorgen dat het noodzakelijke kan opvallen zoals het verdient. Daarom houd ik van witte ruimtes en observeer ik elk detail, zelfs degene die je waarschijnlijk niet hebt opgemerkt.

Website
Van simpele ‘one-page’ website, tot een complete webshop.

Applicaties

Ook voor meer complexe oplossingen kunt u bij mij terecht

Webdesign

Alle websites worden volgens de laatste technieken ontwikkeld en zien er geweldig uit op elk apparaat.

Hosting

Ook verzorg ik domeinregistraties, webhosting en zorg ik voor een goede e-mailomgeving.

Wat ik ook voor je maak, bouw of verzin, mijn focus is gericht op jouw ambities.

Dus zorg ik als eerste dat jouw doelstellingen helder zijn. Daar zoek ik dan de beste online oplossing bij.

Raak schieten en vervolgens niet meer loslaten. Dat staat altijd helder op het vizier. Ik ontwerp digitale werelden, richt ze in, of bouw structuren en koppel systemen. Met een gezonde dosis ‘soif de vivre’ en eigenwijze way of work pakken we gezamenlijk jouw verhaal op en geven we het een unieke twist waarmee jouw website, webshop of applicatie de impact heeft die we samen voor ogen hebben.

Ontdek wat ik voor je kan betekenen

Ik bied een totaalpakket aan, wat betekend dat alles van het eerste ontwerp tot en met de lancering van je website compleet geregeld wordt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is achterover leunen en genieten van je gloednieuwe online website, webshop of online applicatie.

01.

Websites

Breng flexibiliteit en schaalbaarheid in jouw organisatie met een website. Alle websites die wij maken zijn op maat, mobiel-vriendelijk en voldoen aan de laatste webstandaarden. Daarnaast focussen wij ons op je (online) doelstellingen om ervoor te zorgen dat je website goed converteert. Alle websites worden ontwikkeld in WordPress, wat ervoor zorgt dat de website eenvoudig up-to-date blijft, en dat je zelf ook aanpassingen kan doen.

02.

Webshops

Jouw one-stop-shop voor al je (online) marketing benodigdheden.

Door me te focussen op jouw online ambities, houd jij tijd over voor het opbouwen van je bedrijf. Ik maak webshops op maat en kan duizenden modules voor je implementeren. Zo kun je de back-office van je webshop zoveel mogelijk automatiseren. Denk hierbij aan een WooCommerce boekhoudkoppeling of het automatisch genereren van verzendlabels of pakbonnen.

03.

Hosting & onderhoud

Speciaal voor WordPress heb ik de hosting optimaal ingericht. De laadsnelheid van de pagina is daardoor optimaal. Updates van WordPress en Plug-ins voer ik bij de hosting en onderhoud pakketten achter de schermen uit, zodat jij geen omkijken meer hebt naar het technische aspect.

04.

Online applicaties

Ook voor complexere webapplicaties kan je bij mij terecht. Vanuit mijn opleiding en voorgaande cliënten heb ik ook ervaring opgedaan met het ontwikkelen van mobile apps, of online applicaties met veel maatwerk componenten

Neem hiervoor contact met mij op voor de mogelijkheden

05.

Ontwerpen

Bij een nieuwe website kan ook een nieuwe huisstijl of logo behoren. Dit kan ik ook voor je ontwerpen. Van een logo tot een compleet nieuwe huisstijl, alles is mogelijk!

Dus, wat zeg je ervan?

Een koffietje doen? contact